Nuorten vaikuttajaryhmä KASVO

KASVO toimiii nuorten äänenä kunnan organisaatiossa. Se ajaa nuorten asioita eteenpäin, nostaa esille nuorten toiveita ja kertoo nuorten mielipiteen ajankohtaisiin kysymyksiin. KASVO kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuussa ja tarvittaessa useammin.

Kuntalain 26§ pykälä määrää kaikkiin kuntiin nuorisovaltuuston tai muun nuorten vaikuttajaryhmän.
Syksyllä 2010 perustettu Nuorten vaikuttajaryhmä KASVO toimii meillä Rantasalmella sellaisena.
KASVO, toimii osana Rantasalmen nuorisopalveluita. KASVO:n toimintaa luotsaa nuoriso-ohjaaja. Ryhmä toimii kiinteässä yhteistyössä nuorten, nuorisopalveluiden ja kunnallisten päättäjien kanssa nuorten osallistumis-, vaikuttamis- ja toimintamahdollisuuksien parantamiseksi. KASVO ajaa nuorten asioita eteenpäin, nostaa esille nuorten toiveita ja kertoo nuorten mielipiteen ajankohtaisiin kysymyksiin. KASVO:N toiminta on nuorille vapaaehtoista.
Nuorisolain pykälässä 24§ säädetään että nuorilla tulee olla mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa nuoria koskevien asioiden käsittelyyn. KASVO:lla onkin paikka puheoikeudella lautakunnissa sekä kunnanvaltuustossa.

Nuorten vaikuttajaryhmä KASVO

Nuorten vaikuttajaryhmä KASVO etsii uusia innokkaita vaikuttajia riveihinsä! Ilmoita kiinnostuksesi Siljalle (Sissille)

Nuoriso-ohjaaja
Silja Issakainen
040 833 6479
silja.issakainenrantasalmi.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista nyt

Nuorten kesätyöllistäminen 2024

Hakuohjeet työnantajille Ajankohta 1.5.–31.8.2024 Työnantajat Rantasalmen kunnan alueella toimivat yritykset, kunnan eri osastot ja toimipaikat. Kunnan työllistämistuki Kunnan tuki työnantajalle: • 2 viikon...