Liikunta-aktiviteetit

Järvi-Saimaan Palvelut Oy tuottaa Rantasalmen kunnalle monipuoliset ja kattavat liikuntapalvelut sekä liikunta-alueiden hoidon ja kunnossapidon palvelusopimuksen mukaan.

Tavoitteena on edistää liikuntaa, kilpa- ja huippu-urheilua sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa, edistää väestön hyvinvointia ja terveyttä sekä tukea lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä liikunnan avulla.

Hoidon ja kunnossapidon tavoitteena on kehittää kunnan liikunta-alueita, pitää niiden kunto hyvänä ja ohjata niiden käyttöä. Liikunta-alueita tarjotaan kunnan eri väestöryhmille tasapuolisesti kunnan eri osissa. Liikunta-alueita hoidetaan niin arkiliikunnan, kuin kilpa ja huippu-urheilun tarpeisiin.

Liity kesän kävelykilometrikisaan mukaan!

Kävelykipinä on kampanja, joka haastaa kaikki suomalaiset kävelemään. Toukokuusta syyskuuhun kestävässä kampanjassa on kaksi osaa: yhdistysten ja kuntien järjestämät paikalliset kävelytapahtumat sekä kaikkien halukkaiden kesken käytävä kävelykilometrikisa.

Tutustukaa järjestämisohjeisiin sivullamme: www.kavelykipina.fi.

Liity mukaan: www.kavelykilometrikisa.fi

Liikunnallisen elämäntavan edistämishanke

Toukokuussa 2023 kunnassa käynnistyy AVI:n osin rahoittama hanke aikuisikäisten kuntalaisten liikunta-aktiivisuuden lisäämiseksi. Hanketyöntekijä Susanna Lempiseen voi olla yhteydessä, jos haluaa mukaan matalan kynnyksen liikuntaryhmään!

Liikunnanohjaaja
Susanna Lempinen
050 304 4348
susanna.lempinenrantasalmi.fi

Talviliikuntapaikat kartalla (pdf)
Kesäliikuntapaikat kartalla (pdf)

Yhteystiedot

Arto Tilaeus
0400 152 391
arto.tilaeusjarvisaimaanpalvelut.fi

Liikunta-alueiden hoito

Jari Tolvanen
040 670 0103
jari.tolvanenjarvisaimaanpalvelut.fi

Samuli Lankinen
040 187 8345
samuli.lankinenjarvisaimaanpalvelut.fi

Ajankohtaista nyt

Skate fit alkaa pe 9.9. jäähallilla

Skatefit alkaa pe 9.9. Klo 16.45-17.30 SuurSavohallilla. Varaa luistimet (voi olla myös hokkarit), käsineet, lämmintä joustaa vaatetta päälle sekä tarvittaessa kypärä/turvapanta⛸️ https://youtu.be/HQakZk34aWw Lisätietoja:...