Sosiaali- ja terveyspalvelut

Etelä-Savon hyvinvointialue tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Etelä-Savon alueella 1.1.2023 alkaen. Lisätietoa löydät:

www.etelasavonha.fi

Hyvinvointialue vastaa lakisääteisten sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä Rantasalmella, pois lukien ympäristöterveydenhuolto (mm. eläinlääkärit ja terveystarkastajat), josta vastaa Savonlinnan kaupunki => linkki terveysvalvonnan sivuille.

Etelä-Savon hyvinvointialueen laajuiset digipalvelut avautuvat vuoden 2023 ensimmäisinä päivinä. Vanhat sote-palvelujen tuottajat, kuten Essote ja Sosteri pitävät kuitenkin nettisivunsa auki taustalla vielä pidempään, jotta palveluihin löytää myös vanhoja polkuja pitkin alkuvuoden siirtymäaikana.

Hyödyllisiä linkkejä:

Päivystys
Eloisan asiakasopas
Eloisan Chat-palvelu
Eloisan palveluoppaat
Huoli-ilmoitus

 

Eloisan puhelinvaihde neuvoo myös, kun kaipaat yhteystietoja palveluihin. Vaihteen numero 015 411 4100 arkisin klo 9–15.

 

Uutiset

Koronatiedote 30.9.2021

HARRASTUSTOIMINTA Harrastustoiminta jatkuu normaalisti ja hygieniaohjeiden noudattamista suositellaan. TILAISUUDET Yleisö- ja yksityistilaisuuksissa, yleisissä kokoontumisissa ja julkisissa tiloissa suositellaan noudatettavan yleisiä hygieniaohjeita KUNNAN TILAT...

Ajankohtaista nyt

Aktiviteetit ja liikuntapalvelut

Liikunta-aktiviteetit Järvi-Saimaan Palvelut Oy tuottaa Rantasalmen kunnalle monipuoliset ja kattavat liikuntapalvelut sekä liikunta-alueiden hoidon ja kunnossapidon palvelusopimuksen mukaan. Tavoitteena on edistää liikuntaa, kilpa-...