Asiointipiste

Rantasalmen kunnanvirastolla, kirjastolla toimii asiointipiste, josta saa  Kelan, Digi- ja väestöviraston (DVV) ja TE-palveluiden asioissa yleistä neuvontaa ja Kelan, Digi- ja väestöviraston, TE -palveluiden  ja Etelä-Savon oikeusaputoimiston palveluita etäpalveluna ajanvarauksella sekä tukea verkkopalveluiden käytössä.

Asiointipisteestä saa Kelan ja Digi- ja väestöviraston lomakkeita, siihen voi jättää hakemuksia ja hakemusten liitteitä Kelalle ja Digi- ja väestövirastolle toimitettavaksi.

  • Asiointipisteessä otetaan vastaan pieniä löytötavaroita (esim. avaimet, pankkikortit yms. kortit, matkapuhelimet, rahalompakot, silmälasit).
  • Asiakaspalvelupäätteet sijaitsevat kirjastossa ja ovat käytettävissä kirjaston aukioloaikoina.
  • Etäpalvelun välityksellä on mahdollista asioida luottamuksellisesti viranomaisen asiantuntijan kanssa kuvallisen verkkoyhteyden kautta. Palveluneuvoja avaa ja sulkee etäpalveluyhteyden asiakkaan puolesta. Etäpalveluun on varattu asiakaspalveluhuone Rantasalmen kunnanviraston neuvonnan yhteydessä. Etäpalveluna tarjotaan Kelan, Digi- ja väestöviraston, TE-toimiston ja Etelä-Savon oikeusaputoimiston asiantuntijapalveluita. Etäpalveluun tulee varata aika asiointipisteestä.
  • Etäpalvelun ohje (pdf)

Asiointipiste
Palvelusihteeri Hannele Björn
puhelin 040 554 3875
hannele.bjornrantasalmi.fi

Asiointipiste on avoinna arkisin klo 9-12.

Kuluttajaneuvonta

Yhteydenotot keskitetysti
www.kuluttajaneuvonta.fi
02 9553 6901

Oikeusapuneuvonta

Etelä-Savon oikeusaputoimisto, Savonlinnan toimipaikka
Aukioloaika maanantai – perjantai klo 8 – 16.15
Käyntiosoite: Olavinkatu 27 F, 57130 Savonlinna

Ajanvaraus: 02 9566 0390
Faksi: 029 566 0399
etela-savo.oikapuoikeus.fi

Talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvontaa tarjoaa Etelä-Savon oikeusaputoimisto >

Rikosuhripäivystys

Rikosuhripäivystys (RIKU) antaa tukea ja neuvoja rikoksen uhreille, heidän läheisilleen ja todistajille. Savonlinnan -palvelupiste toimii Savonlinnan Kriisikeskuksen yhteydessä. Rikosuhripäivystyksen palvelut ovat puhelinkuluja lukuun ottamatta maksuttomia. Rikosuhripäivystykseen voit ottaa yhteyttä myös nimettömänä.

Rikosuhripäivystys
Olavinkatu 40 A, 57130 Savonlinna

Toiminnanohjaaja
Taru Piiroinen
044 075 6798
taru.piiroinenriku.fi

Lisätietoja www.riku.fi >

Ajankohtaista nyt

Aktiviteetit ja liikuntapalvelut

Liikunta-aktiviteetit Rantasalmen kunta ostaa monipuoliset liikuntapalvelut sekä liikunta-alueiden hoidon ja kunnossapidon Järvi-Saimaan Palvelut Oy:ltä kunnan liikuntapalvelujen käyttäjille. Tavoitteena on edistää liikuntaa, kilpa- ja...