Esiopetus

Esikoulu eli eskari on koulunomaista toimintaa, jossa enimmäkseen leikinomaisin keinoin opetellaan koulussa tarvittavia taitoja kuten kuuntelemaan oppimista, toisten huomioimista ja sosiaalisia taitoja.

Rantasalmen kunnassa esiopetusta annetaan Rantasalon koulun tiloissa. Eskaripäivä alkaa aamupiirillä, jossa vaihdamme kuulumisia, laulamme ja leikimme. Toimintatuokioilla teemme mm. tehtäviä Hauska Matka Eskariin!-oppikirjamme avulla.

Ulkoilun aikana tutustumme luontoon ja lähiympäristöön. Ulkoilun jälkeen menemme koulun ruokasaliin ruokailemaan. Syötyämme on vielä aikaa erilaisiin toimintatuokioihin kuten esim. musiikkiin ja liikuntaan.

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esiopetukseen ilmoittaudutaan samana vuonna, kun lapsi täyttää 6 vuotta. Ilmoittautumisajankohta ilmoitetaan paikallislehdessä, päiväkodeissa sekä kunnan verkkosivustolla. Ajankohta on tammikuussa.

Esiopetuksen ilmoittautumislomake (pdf)

Yhteystiedot

Rantasalon koulun esiopetus
040 161 5026
eskarirantasalmi.fi

Ajankohtaista nyt

Aktiviteetit ja liikuntapalvelut

Liikunta-aktiviteetit Järvi-Saimaan Palvelut Oy tuottaa Rantasalmen kunnalle monipuoliset ja kattavat liikuntapalvelut sekä liikunta-alueiden hoidon ja kunnossapidon palvelusopimuksen mukaan. Tavoitteena on edistää liikuntaa, kilpa-...

Ajankohtainen tieto alueen koronavirustilanteesta

Ajantasainen tieto Itä-Savon sairaanhoitopiirin koronavirustilanteesta sekä toimintamallit ja suositukset löytyvät sosteri.fi-sivustolta. Sivulta sosteri.fi/koronavirus-sosterissa/ löydät tietoa muun muassa seuraavista asioista Ajantasainen tilanne Sosterin alueen...