Aikuisten harrastamisen palveluseteli

Kansalaisopisto on kartoittanut kevätlukukauden 2022 aikana mahdollisia yrittäjiä ohjaamaan osaa liikuntaryhmistä, jotka ovat lukuvuonna 2021 – 2022 olleet kansalaisopiston tarjonnassa ja ohjaajatarjontaa on olemassa. Palvelusetelit osoitetaan lukuvuodeksi 2022 – 2023 hakuun yhdistyksille (esimerkiksi kylä-, urheilu- tai eläkeläisyhdistys) tai muille yhteisöille, jotka haluavat organisoida jäsenilleen säännöllisen harrastusryhmän kokoontumisen.

Palvelusetelin myöntämiseksi edellytetään vähintään 5 osallistujaa / harrastusryhmä. Palvelusetelipäätös voi kattaa max 10 kertaa syyslukukaudella ja max 15 kertaa kevätlukukaudella ja se myönnetään korkeintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Palvelusetelin arvo on max 8 € / kerta / osallistuja. Vuoden 2022 ensimmäinen haku tapahtuu 10.6.2022 mennessä. Päätökset palvelusetelien myöntämisestä tekee hallintopäällikkö. Palveluseteleitä voidaan myöntää talousarviovarauksen puitteissa.

Hakija vastaa harrastusryhmän tilan ja ohjaajan järjestämisestä sekä muista käytännön asioista (tiedotus, osallistujaseuranta mahdollista seuraavan lukuvuoden hakua varten, omavastuuosuuden laskutus osallistujilta yms.). Kuntosaliryhmän toteuttaminen edellyttää osallistujilta henkilökohtaisia kuntosalikortteja.

Sähköinen palveluseteli hakulomake

Palveluseteli hakulomake 2022 (pdf)

Hakulomake tulee palauttaa määräpäivään mennessä 10.6.2022

Rantasalmen kunta/Hallintopalvelut
Poikkitie 2, 58900 Rantasalmi

tai sähköpostilla rantasalmen.kuntarantasalmi.fi

Lisätietoja antaa lukion rehtori ja sivistysjohtaja Katja Koivunoro, puh. 040 560 8121
katja.koivunoro@rantasalmi.fi

Rantasalmen kunta