Perhepäivähoito

Perhepäivähoito on osa varhaiskasvatusta, jota toteutetaan pienryhmässä perhepäivähoitajien kotona. Lapsiryhmässä voi olla neljä 0 – 5- vuotiasta lasta.

Perhepäivähoito on turvallista kotiympäristössä tapahtuvaa varhaiskasvatustoimintaa, joka antaa mahdollisuuden lasten yksilölliseen huomioimiseen pienryhmässä sekä läheiseen yhteistyöhön lasten ja vanhempien kanssa. Tärkein toimintamuotomme on leikki, jolla on tärkeä merkitys lapsen oppimiselle ja kehittymiselle.

Lasten hoitoajat sovitaan yhdessä perheen kanssa. Hoito tapahtuu pääsääntöisesti perhepäivähoitajan kodissa, mutta erityisistä syistä hoito voi tapahtua myös lasten kotona.
Perhepäivähoidossa olevien lasten varahoitopaikka on Päiväkoti Kerttula tai vuorohoitoa tarvitseville perheille Käenkellon vuoropäiväkoti.

Vakituisia perhepäivähoitajia on tällä hetkellä kaksi, joista toinen työskentelee Hiltulassa ja toinen Tuusmäessä.

Yhteystiedot

Pasi Savolainen
Perhepäivähoidon varhaiskasvatussijoitukset ja perhepäivähoidon ohjaus
Varhaiskasvatuspäällikkö
040 558 5290
pasi.savolainenrantasalmi.fi

Ajankohtaista nyt

Aktiviteetit ja liikuntapalvelut

Liikunta-aktiviteetit Järvi-Saimaan Palvelut Oy tuottaa Rantasalmen kunnalle monipuoliset ja kattavat liikuntapalvelut sekä liikunta-alueiden hoidon ja kunnossapidon palvelusopimuksen mukaan. Tavoitteena on edistää liikuntaa, kilpa-...