Ensimmäisen vuoden opiskelijan ohjeet

 

Lukioon ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Opintopolussa kesän aikana yhteishakutulosten saavuttua kesäkuun puolivälissä. Uudet opiskelijat ja huoltajat ovat tervetulleita tutustumaan lukioon ennen juhannusta – ota yhteyttä rehtoriin ajan sopimiseksi.

Lukio-opiskelu on syyslukukaudesta 2021 alkaen aloittavilla lukiolaisilla maksutonta oppivelvollisuuden pidentymisen myötä. Saat siis koulussa tarvittavat työvälineet (kynät, kumit, vihkot ym.) käyttöösi ja tarvittaessa koulu lainaa sinulle kannettavan tietokoneen lukio-opintojen ajaksi. Osa lukion oppimateriaaleista on sähköisiä ja niihin saat lisenssin opettajaltasi opintojakson alussa. Paperisia oppikirjoja säilytetään kirjastossa ja kukin opiskelija lainaa ne sieltä. Varmista siis kesän aikana kirjastokorttisi ajan tasalle!

Mukaan syksyllä tarvitset siis ennen kaikkea opiskeluintoa ja motivaatiota! TERVETULOA opiskelemaan meille!

Ajankohtaista nyt

Rantasalmen ja Sulkavan alueen hengitysinfektiopotilaiden hoito keskitetään Rantasalmelle

Rantasalmen terveysaseman yhteydessöä toimii erillinen infektioasema hengitystieinfektioiden hoitoa varten. Itä-Savon sairaanhoitopiirin ohjeistuksen mukaisesti asemalle ohjataan Rantasalmen ja Sulkavan kunnan asukkaat, joilla on hengitystietulehduksen...