Yrittäjä

Täältä löydät yrittäjälle tärkeää tietoa. Rantasalmi tarjoaa hyvät puitteet yrittämiselle. Kuntakeskuksessa on vuokrattavia toimitiloja sekä valmiiksi kaavoitettuja liike- ja teollisuustontteja, joille pääsee rakentamaan nopeasti. Kunta järjestää myös neuvontapalveluita niin yritystoimintaa suunnitteleville kuin pitempään yrittäjienä toimineille.

Elinkeinorakenne on Rantasalmella monipuolinen. Kunnassa on muun muassa vahvaa puurakentamisen, metalliteollisuuden ja biotalouden osaamista, joka tunnetaan kansallisesti ja myös kansainvälisesti.

Nouseva toimiala on matkailu, joka nojaa puhtaan luonnon suomiin kasvumahdollisuuksiin. Alan yritysten ehdottomia kilpailuvaltteja ovat Saimaa ja Linnansaaren kansallispuisto. Matkailun kasvu heijastuu myönteisesti koko yrityskenttään ja luo uusia työpaikkoja.

Yrittäjä, päivitäthän tietosi yrityshakemistoon!

Uudelle sivustolle on luotu palveluhakemisto, johon yrityksen on mahdollista ilmoittaa omat tietonsa sekä kuvata palvelua avainsanoilla. Jatkossa asukas voi siis etsiä vaikkapa polttopuut-sanalla palveluntarjoajaa. Palveluhakemisto >

Ajankohtaista nyt

Elinvoimaohjelma

Elinvoimaohjelma Rantasalmen kunnan elinvoimaohjelma perustuu valtuuston vuonna 2018 hyväksyttyyn strategiaan. Strategian painopisteet vuodelle 2025 saakka keskittyvät elinkeinoelämän kehittämiseen ja luonto-mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Elinvoimaohjelman ensimmäinen...

Puhelinluettelo

Puhelinluettelo Hae yhteystietoa nimen, tittelin, numeron tai sähköpostin avulla tai selaa yhteystietoja aloittain. Etelä-savon hyvinvointialueen puhelinluetteloon pääset klikkaamalla tästä!