Yhteishaku

Lämpimästi tervetuloa opiskelemaan Rantasalmen lukioon!

Jatkuva haku on käynnissä Opintopolussa 17.6.2022-20.2.2023. Vielä ehdit opiskelemaan syksyksi 2022 meille – varmin keino saada varmistettua opiskelupaikka kesän aikana on wa-viesti rehtorin numeroon.

Toisen asteen yhteishaku toteutetaan keväällä 2023, jolloin saat siitä tietoa omalta opoltasi. Lukioon ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Opetushallituksen ohjeen mukaisesti. OPH:n sähköpostiviesti yhteishaussa hyväksymisestä tulee kesäkuun puolivälissä ja koulun kirje postitse myöhemmin. Ilmoittautuminen kirjeiden sisältämien ohjeiden mukaan. Koululla voi käydä tutustumassa ennakkoon – kanslia on auki juhannukseen saakka ma-to ja jälleen elokuussa. Huoltajat ovat tervetulleita mukaan!

8.- ja 9.-luokkalaiset voivat käydä tutustumassa lukioomme lukuvuoden aikana! Ota yhteys opoon!

Musikaalivapaaliput

Annamme kaikille lukioomme tutustumassa käyneille nuorille vapaaliput lukuvuoden musikaaliin, joten soita tai laita sähköpostia niin varmistat paikkasi katsomossa!

Musiikkiteatterilinjasta kiinnostuneet – ottakaa yhteyttä jo yhteishakukeväänä

Seuraavan lukuvuoden musikaalin suunnittelu alkaa hyvissä ajoin edellisenä keväänä, joten jos haluat varmistaa paikkasi musiikkiteatterilinjalla, ota keväällä mahdollisimman pian yhteyttä musiikkiteatterivastaava Anna-Maija Saareen anna-maija.saarirantasalmi.fi ja kerro musiikin alan harrastuksistasi ja osaamisestasi!