Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhuolto on osa koulun arkea. Lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen on koulun ja terveydenhuollon yhteinen tehtävä.

Kouluterveydenhuolto jatkaa lastenneuvolassa aloitettua terveyden, kasvun ja kehityksen seurantaa. Terveystarkastukset koululaisille tehdään vuosittain. Vanhempien toivotaan osallistuvan lapsensa tarkastukseen. Ala-asteen 5-luokkalaisilla on terveydenhoitajan tarkastuksen lisäksi myös lääkärintarkastus.

Kouluterveydenhoitajana toimii Sirpa Ikäheimonen. Kouluterveydenhuolto toimii lukion päädyssä. Lääkärin vastaanottoajat tilataan kouluterveydenhoitajan kautta. Koululääkärinä toimii Sari Haikonen.

Yhteystiedot

Kouluterveydenhoitajaan voi ottaa yhteyttä kaikissa lapsen terveyteen ja koulunkäyntiin liittyvissä asioissa

Kouluterveydenhoitaja
044 4172 612

Ajankohtaista nyt

Rantasalmen ja Sulkavan alueen hengitysinfektiopotilaiden hoito keskitetään Rantasalmelle

Rantasalmen terveysaseman yhteydessöä toimii erillinen infektioasema hengitystieinfektioiden hoitoa varten. Itä-Savon sairaanhoitopiirin ohjeistuksen mukaisesti asemalle ohjataan Rantasalmen ja Sulkavan kunnan asukkaat, joilla on hengitystietulehduksen...

Ajankohtainen tieto alueen koronavirustilanteesta

Ajantasainen tieto Itä-Savon sairaanhoitopiirin koronavirustilanteesta sekä toimintamallit ja suositukset löytyvät sosteri.fi-sivustolta. Sivulta sosteri.fi/koronavirus-sosterissa/ löydät tietoa muun muassa seuraavista asioista Ajantasainen tilanne Sosterin alueen...