Rantasalmen kunnan tiedotteet 22.9.2021 koskien kerrostalopaloa

Rantasalmen kirkonkylässä ositteessa Siilinkuja on viime yön aikana tapahtunut kerrostalon tulipalo. Tulipalossa ei ole tapahtunut vakavia henkilövahinkoja. Kaikki talon asukkaat ovat yön aikana siirtyneet / siirretty tilapäismajoitukseen. Tilapäismajoituksen järjestelyistä on vastannut sosiaalipäivystys. Kerrostalo on rakennettu 1980 -luvulla ja siinä on kahdessa kerroksessa yhteensä yhdeksän asuntoa. Asunnot eivät ole tällä hetkellä asumiskuntoisia.

Jatkotoimista asuttamisessa ja muista käytännön järjestelyistä vastaa Sosterin sosiaalivirkailijat.

Asukkaat, joita tapaus koskee, voivat tarvittaessa olla asiasta yhteydessä suoraan puhelinnumeroon 044 417 2606 / Mari Laiho

Rantasalmen kunta kartoittaa tarvittavia asuntovaihtoehtoja sekä muita käytännön järjestelyitä. Yhteydenotto asumiseen liittyvissä asioissa puhelinnumeroon 040 161 5033 / Johanna Keränen

Suomen Terveystalo Oy on kohottanut valmiuttaan tarvittavaan henkiseen tukeen.

Rantasalmen kunta tiedottaa 22.9.2021 iltapäivällä seuraavan kerran kerrostalon tulipalon aiheuttamista vaikutuksista ja käytännön järjestelyistä.

 

Tiedote klo 15

Rantasalmen kirkonkylässä ositteessa Siilinkuja on viime yön aikana tapahtunut kerrostalon tulipalo. Tulipalossa ei ole tapahtunut vakavia henkilövahinkoja. Kerrostalo on rakennettu 1980 -luvulla ja siinä on kahdessa kerroksessa yhteensä yhdeksän asuntoa. Asunnot eivät ole tällä hetkellä asumiskuntoisia.

Kaikki asukkaat on tavoitettu. Asukkaiden tilapäisjärjestelyitä jatketaan eri toimijoiden toimesta.

Suomen Terveystalo Oy on kohottanut valmiuttaan tarvittavaan henkiseen tukeen.

Kiinteistöyhtiö ja vakuutusyhtiö ovat ottaneet kerrostalokiinteistöön liittyvät asiat vastuulleen.

Viranomaiset selvittelevät palon syttymissyytä.

 

Rantasalmen kunta / valmiusjohtoryhmä