Rantasalmen kunnan koronatiedote 14.1.2022

Aikuisten ryhmäliikunta (yli 18 -vuotiaat) on kielletty kunnan tiloissa 27.1.2022 saakka. Määräys koskee jäähallia, kuntosalia ja liikuntasalia. Edellä mainittuja tiloja voidaan kuitenkin käyttää lasten ja nuorten (vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet) ohjattuun harrastustoimintaan.

Sisä – ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset joiden henkilömäärä on yli 50 on kielletty 20.1.2022 saakka. Kunta ei järjestä yleisötilaisuuksia.

Kuntosali: asiakasmäärä on enintään 6 henkilöä, aikuisten ryhmäliikunta (yli 18 -vuotiaat) on kielletty, turvavälit ja käsihygienia on pidettävä, vahva maskisuositus pukeutumistilassa, määräys on voimassa 26.1.2022 saakka.

Kirjasto: henkilömäärä on enintään 10 henkilöä, ryhmäharrastus (mm. karaoke) on kielletty, turvavälit, kasvomaskit ja käsihygienia on pidettävä, määräys on voimassa 26.1.2022 saakka.

Kunnanviraston ja kunnan muut kokoontumistilat: henkilömäärä on enintään 10 henkilöä, turvavälit, kasvomaskit ja käsihygienia on huomioitava, määräys on voimassa 26.1.2022 saakka.

Varhaiskasvatukseen, opetustoimeen ja nuorisotoimeen ei rajoituksia tällä hetkellä. Yksityiskohtaiset ajantasaiset ohjeet yksiköistä. Kansalaisopisto tiedottaa omasta toiminnastaan.

Voimassa olevat yleiset ohjeet;

Turvavälit ja käsihygienia sekä vahva maskin käyttösuositus etenkin sisätiloissa.

Valtioneuvoston etätyösuositus kaikilla työpaikoilla, jos työtehtävät sen mahdollistavat. Työpaikoilla on myös edistettävä työjärjestelyjä, joilla vähennetään lähikontakteja ja muita riskitekijöitä.

Rokotus etenee samaa tahtia koko Sosterin toiminta-alueella. Yksityiskohtaiset rokoteohjeet Terveystalon tiedotteissa.