Kunnanjohtajan viran haku

Rantasalmelle haetaan uutta kunnanjohtajaa eläköityvän Kristiina Järvenpään tilalle. Hakemuksia saapui 14 ympäri Suomea, olemme erittäin iloisia hakijamäärästä ja kiinnostuksesta tehtävää kohtaan.

Hakuaikana saimme mukavasti yhteydenottoja ja hakuilmoituksemme herätti kiinnostusta laajalti. Kiitos kaikille hakijoille mielenkiinnosta kuntaamme ja tehtävää kohtaan.

Hakijat

Kattainen Jari, KTT, Joensuu
Kautonen Juuso, Sosionomi, Savonlinna
Kinnunen Kirsi, DI, Kuopio
Korhonen Harri, DI, RantasalmI
Kumenius Kenneth, FM, Rantasalmi
Kupiainen Mikko, Insinööri, Savonlinna
Kuusisto Jari, HM, Espoo
Leskinen Rainer, KM, Kuopio
Lindeman Ari, KTM, Imatra
Marks Peter, Master´s degree, Vantaa
Ollila Kalle, Fysioterapeutti, Kangasala
Sepponen Anu, KTM, Imatra
Seppänen Janne, Insinööri, Kontiolahti
Tavi Saara, YTM, Savonlinna

Haastatteluryhmä kokoontui heti hakuajan jälkeen seuraavana päivänä käsittelemään hakemuksia ja niiden pohjalta päädyttiin kutsumaan haastatteluihin 6 henkilöä.

Kutsun saivat Juuso Kautonen, Harri Korhonen, Rainer Leskinen, Ari Lindeman, Anu Sepponen ja Saara Tavi.

__

Kunnanjohtajan haastatteluryhmä kutsui kuusi henkilöä haastatteluihin ja haastattelut pidettiin 27.4.2022. Jokaisen haasteltavan kanssa aikaa varattiin tunti, jonka aikana selvitettiin hakijoilta henkilökohtaisia asioita, motivaatiota ja näkemyksiä kunnan johtamisesta sekä johtamiseen ja johtajuuteen liittyviä asioita.

Haastattelut sujuivat hyvässä hengessä ja kaikkien henkilöiden kanssa saatiin aikaiseksi hyvää vuoropuhelua kunnanjohtajan tehtäväkentästä sekä kunnan kehittämisestä.Haastatteluissa apuna kunnanhallituksella oli Mercuri Urvalilta Jari Stenvall. Päivän lopuksi kunnanhallitus valitsi haastatelluista soveltuvuustesteihin Anu Sepposen, Rainer Leskisen ja Harri Korhosen.

Valintaprosessi jatkuu seuraavaksi testauksella ja kunnanhallitus jatkaa käsittelyä soveltuvuustestien tulosten valmistuttua toukokuussa.

Lisätietoja antavat:

kunnanvaltuuston puheenjohtaja Juho Tiainen, puh. 040 591 7405, juho.tiainen@rantasalmi.fi
kunnanhallituksen puheenjohtaja Eero Sistonen, puh. 040 757 1812, eero.sistonen@rantasalmi.fi