Yhteispalvelupiste

Rantasalmen kunnanvirastolla toimii yhteispalvelupiste, josta saa poliisin lupapalveluita, Kelan, Maistraatin ja TE-toimiston asioissa yleistä neuvontaa, Kelan, Maistraatin, TE -toimiston ja Etelä-Savon oikeusaputoimiston palveluita etäpalveluna ajanvarauksella sekä tukea verkkopalveluiden käytössä.

Yhteispalvelupisteestä saa Kelan ja Maistraatin lomakkeita, siihen voi jättää hakemuksia ja hakemusten liitteitä Kelalle ja Maistraatille toimitettavaksi.

Löytötavarat

Pieniä löytötavaroita (esim. avaimet, pankkikortit yms. kortit, matkapuhelimet, rahalompakot, silmälasit) vastaanotetaan yhteispalvelupisteessä.

Yhteispalvelupisteen aukioloajat

Yhteispalvelupiste on avoinna arkisin klo 9-12.


Asiakaspalvelupäätteet

Asiakaspalvelupäätteet sijaitsevat kirjastossa ja ovat käytettävissä kirjaston aukioloaikoina.

Etäpalvelu

Etäpalvelun välityksellä on mahdollista asioida luottamuksellisesti viranomaisen asiantuntijan kanssa kuvallisen verkkoyhteyden kautta. Palveluneuvoja avaa ja sulkee etäpalveluyhteyden asiakkaan puolesta. Etäpalveluun on varattu asiakaspalveluhuone Rantasalmen kunnanviraston neuvonnan yhteydessä. Etäpalveluna tarjotaan Kelan, Maistraatin, TE-toimiston ja Etelä-Savon oikeusaputoimiston asiantuntijapalveluita. Etäpalveluun tulee varata aika yhteispalvelupisteestä. 

Kelan etäpalvelu -ohje


Yhteispalvelupisteen yhteystiedot


Rantasalmen kunta
puhelin 040 1615 000
rantasalmen.kunta[at]rantasalmi.fi

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu