Musiikkiteatteri


 

Kantaesitysmusikaali Tunteellinen kone oli lukuvuoden 2018-2019 Nuorisoteatterin 25-vuotisjuhlamusikaali, joka onnistui loistavasti: viimeisiin esityksiin jonotettiin! Lukuvuonna 2019-2020 uusi produktio: The Addams Family! Vielä mahdut mukaan näyttelemään kauhuklassikossa!

 

 

Kuva Tunteellinen kone -esiintyjäkaartista Euromusassa 2019. Kuwaamo Sampo Luukkainen.

Lukuvuonna 2019-2020 valmistuu The Addams Family!!! - Kysy lisää musiikkiteatterivastaava Marjalta marja.ikonen(at)rantasalmi.fi ja tule opiskelemaan Rantasalmelle! Musiikkiteatterilinjalla saat hyviä ystäviä, lukiokursseja ja valmiuksia alan jatko-opintoihin ammattilaisten valmennuksella! Kunnasta löytyy soluasuntoja ulkopaikkakuntalaisille ja lähikaupungeista maksamme myös bussiliput julkisiin vuoroihin!

 

Musikaalia esitetään ainutlaatuisessa teatterisali Tornadossa,  ks. lisää

 

8.- ja 9.-luokkalainen, voit käydä tutustumassa lukioomme! Ota yhteyttä Sari-opoon sari.leppaniemi(at)rantasalmi.fi! Lukiomme musiikkiteatterilinjalle tutustumassa käyneille annamme vapaalipun kevään musikaaliin tai Euromusa-tapahtumaan helmikuussa!

 

Musiikkiteatterilinjalla opiskelija voi hakeutua joko näyttelijäksi tai soittajaksi.

Näyttelijä opiskelee näyttelijätyö-, tanssi- ja laulukursseilla kolmesti viikossa. Näyttelijä, joka opiskelee kaikki osa-alueet, työskentelee ohjatussa opetuksessa 250 - 300 tuntia vuodessa. Lisäksi hän harjoittelee luonnollisesti kotona (roolitekstit, laulut, tanssien koreografiat).

Soittaja on osa musikaaliorkesteria, jonka harjoitukset ovat kerran viikossa.

Valmis musikaali esitetään noin kymmenen kertaa kevään aikana Tornadossa.

 

Vuosittainen opetusohjelma

Näyttelijäntyö: Kolme lukiokurssia näyttelijöille

Musikaaliorkesteri: Kolme lukiokurssia soittajille

Näyttelijöiden yksinlaulu: Kolme lukiokurssia näyttelijöille

Tanssi: Kolme lukiokurssia näyttelijöille

Valo-ja äänitekniikka: useita kursseja vuosittain studiotekniikan linjalla

Kulttuurintuottaminen: Kaksi lukiokurssia vuosittain

 

Huom! Musikaali valmistetaan yhteistyössä Rantasalmen Nuorisoteatteri Ry:n kanssa ja yhdistys kerää osallistujilta tuotantomaksun, jonka suuruus on näyttelijöille noin 30eur/lukukausi ja soittajille noin 10eur/lukukausi. Tuotantomaksut käytetään puvustuksen, maskeerauksen ja lavastuksen kuluihin.

 

Esitykset toteuttaa Rantasalmen Puhallinorkesteriyhdistyksen Nuorisoteatteri -jaos. Kaikkien näyttelijöiden ja soittajien huoltajien toivotaan osallistuvan talkootyöhön, jota esitysten toteutuminen vaatii. Talkootehtäviä ovat mm. lipunmyynti, liikenteenohjaus, kahviotoiminta ja järjestysmiestehtävät. Palkkioksi työstä saadaan ihan mahtavat esitykset!

 

Katso lisää kuvia valokuva-albumista!

Lisätietoja: http://www.tornis.net/ 

Kysy lisää - musiikkiteatterivastaava Marja Ikonen 044 417 5228, e-mail: etunimi.sukunimi@rantasalmi.fi

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu