Music is forever!

Kuva Espanjan suunnitteluretkeltä talvella 2017. Kuvassa opiskelijoita ja opettajia kaikista yhteistyöhankkeessa mukana olevista maista.

Lukio on mukana EU:n rahoittamassa Erasmus+ -hankkeessa Music is forever! yhdessä ruotsalaisen, saksalaisen ja espanjalaisen koulun kanssa. Hankkeeseen on liittynyt useita opintoretkiä kumppanuuskouluihin. Suunnitteluvaiheessa käytiin viiden opiskelijan voimin Jönköpingissä, Ruotsissa ja Badajozissa, Espanjassa lukuvuonna 2016-17. Opiskelijat yhdessä suunnittelivat musiikkiesityksen, jossa kuullaan ja nähdään musiikkia 1950-luvulta tähän päivään. Musiikin lomassa kerrotaan ja näytellään tarinaa.

Rantasalmelaisten musiikkiteatteriopiskelijoiden vastuualueena on musiikin esittäminen ja sitä edeltänyt sovitus- ja harjoittelutyö. Myös tarinan päähenkilö on Rantasalmelta. Harjoitusleirillä syksyllä 2017 opiskelijamme harjoittelivat kappaleet valmiiksi ruotsalaislukiolaisten kanssa. Tällä välin Saksan ammattiopiskelijat ovat valmistaneet esiintymisasut mittojen mukaan ja espanjalaisnuoret huolehtineet tilaisuuksien markkinointiin liittyvistä asioista.

Marraskuussa 2017 show nähdään Speyerissä ja maaliskuussa 2018 Rantasalmen Tornado-salissa!

Kuva Lissabonista paluumatkalla hankkeen suunnittelureissulta talvella 2017.

Lähtötunnelmissa Saksan esitysmatkalle syksyllä 2017.

Harjoituksissa Speyerissä marraskuussa 2017.

Stone away -shown tekijäkaarti Rantasalmella Tornado -teatterisalissa maaliskuussa 2018 onnistuneiden esitysten jälkeen!

Saksalaisen ammattikoulun huikeita taidonnäytteitä nähtiin esityksen muotinäytöksessä.

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu