Yhteishaku

Kuva lukuvuoden 2018-2019 musikaalista Tunteellinen kone, Kuwaamo Sampo Luukkainen.

 

Tervetuloa opiskelemaan Rantasalmen lukioon!

8.- ja 9.-luokkalaiset voivat tulla tutustumaan lukioomme koska tahansa ottamalla yhteyden opoon (sari.leppaniemi(at)rantasalmi.fi) ja sopimalla päivästä!

TERVETULOA KATSOMAAN musikaalia! Lukuvuoden aikana voi päästä näkemään harjoituksia.

 

Jos haluat opiskelemaan lukioomme syksyllä 2019, ota yhteys opoon tai rehtoriin mahdollisimman pian, kuitenkin ennen koulun alkua 8.8. Musiikkiteatterilinjalla tehdään The Addams Family  lukuvuonna 2019-20! Opolta tai rehtorilta saat tarvittaessa neuvoa hakemiseen ja opastusta käytännön asioissa. 

 

Annamme kaikille musiikkiteatteri- ja studiotekniikkalinjoihin tutustumassa käyneille nuorille vapaaliput kevään musikaaliin, joten soita tai laita sähköpostia niin varmistat paikkasi katsomossa!

Seuraavan lukuvuoden musikaalin suunnittelu alkaa hyvissä ajoin edellisenä keväänä, joten jos haluat varmistaa paikkasi musiikkiteatterilinjalla, ota keväällä mahdollisimman pian yhteyttä musiikkiteatterivastaava Marja Ikoseen marja.ikonen(at)rantasalmi.fi ja kerro musiikin alan harrastuksistasi ja osaamisestasi!

Neuvoa yhteishakuun voit kysyä opolta (Sari Leppäniemi 040-161 5021) tai rehtorilta (Katja Koivunoro 040-5608121) Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@rantasalmi.fi

Kurssivalintalomake lukuvuodelle 2020-2021 on päivitetty (linkki alla) - lähetä koulun kansliaan osoitteeseen

Rantasalmen lukio
Koulutie 4
58900 Rantasalmi

tai skannaa sähköpostin liitteeksi joko opolle tai rehtorille.

Kurssivalintalomake 9lk

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu