Kunnanjohtajan tervehdys

Tervetuloa Rantasalmen kunnan kotisivulle ja Rantasalmen kuntaan. Me haluamme palvella Sinua ja toivomme, että löydät näiltä sivuilta mahdollisimman paljon tietoa kunnasta. Älä myöskään epäröi tarvittaessa ottaa suoraan yhteyttä meihin.

Tällä hetkellä kunnat ja maakunnat valmistautuvat suureen muutokseen. Merkittävin niistä on sosiaali- ja terveystoimen siirtyminen maakuntien tehtäväksi 1.1.2019. Kunnille jää edelleen merkittäviä tehtäviä kunnan elinvoimaisuuden, sivistyksen ja kuntalaisten hyvinvoinnista huolehtimisen suhteen.

Rantasalmen kunta on ollut monella tapaa edelläkävijä palveluiden järjestämisessä. Monet palvelut järjestetään kuntien välisenä yhteistyönä, kunnallisten yhtiöiden tai yksityisten yritysten toimesta. Näistä löydät tarkempaa tietoa sivuiltamme.

Olet sitten kuntaan juuri muuttanut, yrittäjä, loma-asukas tai matkailija tulet huomaamaan miten aktiivinen Rantasalmi on. Harrastaa voi laidasta laitaan musiikkia, teatteria, golfia, melontaa ja retkiluistelua sekä monia muita mielenkiintoisia asioita. Rantasalmi on kuuluisa talkoohengestään. Sen avulla on toteutettu monia tapahtumia ja rakennettu muun muassa jäähalli aikanaan. Ole kotonasi mukavassa savolaisessa joukossamme!

Kristiina Järvenpää
kunnanjohtaja

 

Tapahtumakalenteri - Rantasalmella tapahtuu